Kako deluje molekularni vodonik

Active Hydrogen Professional Cream sadrži visoku koncentraciju molekularnog vodonika od 6,6 ppm, što dokazuje izveštaj Instituta za opštu i fizičku hemiju, koji možete pogledati ovde. Stabilna formula obezbeđuje pojačano i produženo dejstvo.

Active Hydrogen Professional Cream je super-zasićena alkalna (bazna) krema pH do 8,5 sa nano mehurićima molekularnog vodonika.

Active Hydrogen Professional Cream je prvenstveno namenjena za profesionalne sportiste, sportske lekare, fizioterapeute, fizijatre i sve one koji se izlažu jakom fizičkom naporu prilikom treninga. Posebno se preporučuje za akutne i hronične bolove kao i za teže povrede u ranoj fazi lečenja.

Active Hydrogen Professional Cream ublažava i dovodi do ranijeg prestanka bolova, smanjuje otoke, redukuje upalne procese i značajno ubrzava oporavak od povreda. Istraživanjem je utvrđeno da vodonik prodire i do 5 cm ispod kože što se odražava na delotvorni dubinski učinak u tretiranju povreda.

active_hydrogen_professional cream - kutija i tuba

S ponosom ističemo da je Active Hydrogen Professional Cream prvi i jedini kremasti proizvod na bazi molekularnog vodonika u svetu. Molekularni vodonik se smatra najjačim prirodnim antioksidansom, čime se u proizvodu postigla sinergija prirode i naučnih istraživanja.

  • Smanjuje i zaustavlja upalne procese
  • Ublažava i eliminiše bol kod povreda i upalnih procesa
  • Dovodi do smanjenja i nestanka otoka i modrica
  • Neutrališe negativne efekte lučenja mlečne kiseline u mišićima
  • Ubrzava oporavak od povreda

Active Hydrogen Professional Cream je proizvod za spoljašnju upotrebu čijom redovnom, preporučenom primenom se pomaže kod posledica i stanja uzrokovanih povredama mišićnog i vezivnog tkiva usled udaraca, padova, sportskih povreda i drugih uzroka koji dovode do hematoma, otoka, uganuća i iščašenja.

Naučne studije su potvrdile da molekularni vodonik ima blagotvorno dejstvo i kod upala i zamora mišića izazvanih napornim i intenzivnim fizičkim aktivnostima poput bavljenja sportom, rekreativnog vežbanja ili teškog fizičkog rada.

Kako Active Hydrogen Professional Cream deluje?

Njegov potencijal ogleda se u sposobnosti molekularnog vodonika da lako prodire u ćelije, pri čemu selektivno i ciljano eliminiše samo štetne slobodne radikale.

Active Hydrogen Professional Cream je proizvod za opštu upotrebu i poseduje test zdravstvene ispravnosti od strane serfifikovane laboratorije Republike Srbije.

 

Izveštaj instituta za opštu i fizičku hemiju Beograd

Uputstvo za upotrebu – Active Hydrogen Professional Cream