Politika Privatnosti

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu, potrebno je da nam pružite određene podatke kao što su ime i prezime, adresa, kontakt telefon i mejl. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo kupljenu robu i da Vas obavestimo o trenutnom statusu Vaše narudžbine.

Izjava o zaštiti privatnosti

U ime internet prodavnice activeh2.rs obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših korisnika. Prikupljaju se i obrađuju samo podaci o proizvodima koje posetioci naše internet prodavnice pretražuju i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu, a u cilju pružanja kvalitetnije usluge korisnicima. Svi podaci o korisnicima se čuvaju u skladu sa najvišim pravilima poverljivosti podataka i u skladu sa zakonom.

Svi zaposleni u kompaniji „Preco d.o.o.“, koja je vlasnik internet prodavnice activeh2.rs, odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci potrebni za obavljanje redovnog posla.

Vaši lični podaci neće biti upotrebljeni u marketinške ili bilo koje druge svrhe. Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem email adrese: office@www.activeh2.rs

Ukoliko imate pitanja koje se tiču privatnosti i sigurnosti Vaših podataka, ili ukoliko imate saznanja ili sumnju o narušavanju privatnosti, molimo Vas da nas kontaktirate: Pozovite nas na broj telefona: +381 (11) 318-77-99, +381 (63) 445-594 (radnim danima 08.00 – 16.00)