Opšti Uslovi Korišćenja

Osnovne odredbe

Internet prodavnica activeh2.rs posluje u skladu sa Zakonom o trgovini i Zakonom o elektronskoj trgovini Republike Srbije. Posetom ili kupovinom na internet prodavnici activeh2.rs važi pretpostavka da ste upoznati i da prihvatate uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se sa pravilima koja primenjujemo. Internet prodavnica activeh2.rs zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune opštih uslova korišćenja.

Ovi uslovi korišćenja definišu postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na stranicama naše internet prodavnice. Prodavac je kompanija “8.0 Ideal Balance“ d.o.o.. Kupac robe je posetilac internet prodavnice koji posetom naše internet prodavnice odabere barem jedan proizvod i pošalje narudžbinu Prodavcu.

Putem internet prodavnice activeh2.rs kupcu je omogućena kupovina svih proizvoda koji se nalaze na internet stranicama Prodavca.

Cene su izražene u dinarima (RSD) sa PDV-om.

Vaš nalog

Ukoliko koristite activeh2.rs, odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste dobili prilikom registracije na našoj internet stranici. Korišćenjem activeh2.rs internet stranice odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na Vašem nalogu. Maloletna lica mogu kupovati na activeh2.rs uz nadzor roditelja ili staratelja. Internet prodavnica activeh2.rs zadržava pravo da odbije pružanje usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja. Vaše podatke koje ste naveli prilikom registracije activeh2.rs će koristiti radi unapređenja prodaje proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta i neće ih koristiti u druge svrhe ili ih dostaviti trećim licima.

Komentari, komunikacija i ostali sadržaj koji ostavljaju posetioci

Posetioci mogu komentarisati proizvode i slati mejl poruke na internet stranicama activeh2.rs. Internet prodavnica activeh2.rs ima pravo da ne objavi komentare koji su zlonamerni, sadrže nepristojne izjave, šire mržnju i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih. Takvi komentari će biti uklonjeni bez predhodnog obaveštenja. Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom mejl adresom nije dozvoljena na activeh2.rs. Protiv takvih aktivnosti kompanija “8.0 Ideal Balance“ d.o.o. može pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.

Opis proizvoda

Internet prodavnica activeh2.rs garantuje za kvalitet, ispravnost i poreklo svojih proizvoda. Internet prodavnica activeh2.rs nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Ipak activeh2.rs ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi sa proizvodima 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ukoliko imate nekih dodatnih pitanja o proizvodu možete kontaktirati naš korisnički servis (odeljak „Kontakt“). Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo Vam vratiti novac.

Cene proizvoda

Sve cene prikazane na stranici internet prodavnice activeh2.rs su izražene u dinarima sa uračunatim PDV-om. Internet prodavnica activeh2.rs se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. Internet prodavnica activeh2.rs ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje mejl obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na internet prodavnici, (npr. umesto 10 000 din je navedena cena 100 din, slično). Ako ste poručili proizvod po jednoj ceni i sa tom cenom ste ga primili na kućnu adresu, a nakon toga je cena snižena, nemate prava na povraćaj novca. Internet prodavnica activeh2.rs zadržava sva prava promene cene proizvoda.

Radno vreme

Internet prodavnica activeh2.rs radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom redovnog održavanja, internet prodavnica može biti kraći vremenski period nedostupna, o čemu ćete biti obavešteni.

Promena podataka na internet stranicama activeh2.rs zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici internet prodavnice. Posetioci Internet prodavnice activeh2.rs nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

Ostalo

Delimična ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost određene odredbe ovih Uslova korišćenja neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini. Neprimenjiva ili nezakonita odredba će biti zamenjena drugom, odgovarajućom odredbom. Saglasni ste da Vaša prava i obaveze proistekle iz ovih Uslova korišćenja ne možete preneti na treća lica bez izričitog pismenog odobrenja “8.0 Ideal Balance“ d.o.o..