Način isporuke

Dostava naručenih proizvoda obavlja se po evidentiranju Vaše narudžbine. Naručena roba dostavlja se na adresu kupca navedenoj u narudžbenici. Dostavu pošiljki obavlja kurirska služba i dostava se vrši na celoj teritoriji Republike Srbije.

Okvirni rok isporuke je naredni radni dan, ukoliko ih naručite tekućeg dana pre 14h (vikend ne ulazi u obračun roka isporuke). Robu koja se plaća pouzećem, platićete kuriru prilikom isporuke.

Cena transporta po jednom paketu iznosi 325,00 dinara. Za svaku narudžbinu čija vrednost prelazi 3000,00 dinara, isporuka je besplatna.

Radno vreme kurirske službe je od 9.00 do 17.00 svakog radnog dana i subotom od 9.00 do 14.00.
Sve porudžbine radnim danima do 14.00 biće obrađene istog dana. Porudžbine posle 14.00 biće obrađene narednog radnog dana.

Ostali uslovi dostave

Proizvodi će biti zapakovani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan da prilikom preuzimanja proizvoda proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira radniku koji je robu dostavio, odnosno da odbije da preuzme pošiljku na kojoj su vidljiva jasna oštećenja. Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe da potpiše otpremnicu, koju kurirska služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.